Dr. WashPolijsten auto

Heb je een auto die aan een oppoetsbeurt toe is? Dan ben je bij Dr. Wash uit Volendam aan het juiste adres. Wij bieden professionele autopolijsting aan voor zowel particulieren als bedrijven. Door onze jarenlange ervaring en expertise weten we precies welke behandelingen je auto nodig heeft om er weer als nieuw uit te zien.

De voordelen van autopolijsten

Autopolijsten brengt veel voordelen met zich mee. In de eerste plaats zorgt het ervoor dat je auto er weer als nieuw uitziet, waardoor hij meer waard wordt. Daarnaast beschermt het de lak en verwijdert het krassen en andere oneffenheden. Het polijsten vermindert ook de kans op oxidatie van de lak, waardoor je auto beter bestand is tegen weersomstandigheden.

De verschillende stappen van autopolijsten

Autopolijsten bestaat uit verschillende stappen. In de eerste plaats reinigen we de auto grondig met speciale producten om alle vuil en vlekken te verwijderen. Vervolgens schuren we het oppervlak om loszittende lak te verwijderen. Als laatste stap polijsten we de auto met speciale producten om de lak te herstellen en te beschermen tegen schade door invloeden van buitenaf.

Waarom kies je voor Dr. Wash uit Volendam?

Bij Dr. Wash uit Volendam profiteer je van jarenlange ervaring en expertise op het gebied van autopolijsten. Onze professionals weten precies welke behandelingen je auto nodig heeft om er weer als nieuw uit te zien en gaan hierbij altijd zorgvuldig te werk. Daarnaast staan wij voor een goede service, kwaliteit en betaalbare prijzen. Kortom: bij ons ben je in goede handen!

Op locatie

Dr. Wash komt naar je toe! Je kunt je auto laten polijsten terwijl je thuis of op kantoor bent.

Auto polijsten tarieven

Prijs in overleg. Afhankelijk van de staat van de lak etc. Neem contact op met ons!

Chat met ons