Dr. WashInterieur reiniging auto

Ben je op zoek naar een goede en professionele interieur reiniging voor je auto? Dan ben je bij Dr. Wash uit Volendam aan het juiste adres! Wij bieden verschillende programma’s voor de interieur reiniging van je auto, waaronder bronze, silver en gold.

Bronze

Het bronze pakket bestaat uit een grondige interieur reiniging van je auto. We zorgen er met dit pakket voor dat het stof en al het vuil verdwijnt. Daarnaast zullen we ook de bekleding van je auto stofzuigen. Je auto zal er na deze behandeling weer als nieuw uitzien!

Silver

Het silver pakket bestaat uit een grondige interieur reiniging, net als het bronze pakket. Daarnaast gaan we ook de bekleding van je auto schoonmaken met speciale producten. Je auto zal er na deze behandeling als nieuw uitzien en weer heerlijk fris ruiken!

Gold

Het gold pakket is het meest complete pakket dat wij aanbieden. Naast de interieur reiniging en het schoonmaken van de bekleding maken we ook alle plastic delen in je auto schoon met speciale producten. De geurbehandeling die hierbij hoort zorgt ervoor dat je auto na de behandeling weer heerlijk fris ruikt.

Waarom kiezen voor Dr. Wash Volendam?

Bij Dr. Wash Volendam gaan wij met veel liefde en aandacht te werk om ervoor te zorgen dat je auto er weer als nieuw uitziet. Onze professionele medewerkers gaan altijd voor het beste resultaat en stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met onze diensten. Daarnaast bieden wij ook verschillende kortingen aan, waardoor een interieur reiniging bij ons betaalbaar is voor iedereen!

Kortom, ben je op zoek naar een goede interieur reiniging voor je auto? Kies dan voor Dr. Wash uit Volendam! Wij bieden verschillende programma’s aan, waaronder bronze, silver en gold, waardoor er altijd een pakket is dat bij je past! Kom langs in onze vestiging of neem contact met ons op om alvast een afspraak in te plannen!

Op locatie

Dr. Wash komt naar je toe! Je kunt je auto interieur laten reinigen terwijl je thuis of op kantoor bent.

Auto interieur

Bronze 79 euro
Silver 99 euro
Gold 129 euro

 

Chat met ons