Dr. WashB2B – Kantoren & Horeca

Kantoren en horeca gelegenheden in Volendam hebben vaak te maken met vervuiling van tapijt of meubels. Om deze panden weer schoon en fris te krijgen, kan Dr. Wash uit Volendam helpen met het aanbieden van verschillende diensten voor B2B – Kantoren & Horeca. Daaronder vallen tapijtreiniging voor kantoorpanden met een groter oppervlakte en meubelreiniging voor restaurants, zoals alle stoelen.

Tapijtreiniging voor kantoorpanden

Dr. Wash biedt een uitgebreide service voor tapijtreiniging. Onze professionals maken gebruik van geavanceerde technologieën om het tapijt grondig te reinigen, waardoor het er weer als nieuw uitziet. We gebruiken alleen milieuvriendelijke producten, waardoor het tapijt geen schade oploopt tijdens het reinigingsproces. Onze specialisten zijn altijd bekwaam en opgeleid om je kantoorpand te voorzien van de beste reinigingsservice.

Meubelreiniging voor restaurants

Als je een restaurant of andere horeca gelegenheid hebt in Volendam, dan kan Dr. Wash ook helpen met meubelreiniging. We reinigen alle soorten meubels zoals stoelen, banken, kasten, enzovoort. Dankzij onze geavanceerde technologieën en milieuvriendelijk producten kun je er zeker van zijn dat je meubels weer als nieuw zullen stralen na de behandeling door onze professionals.

Kwaliteit en service van Dr. Wash

Wanneer je kiest voor Dr. Wash uit Volendam voor je kantoren en horeca gelegenheden, dan ben je verzekerd van kwaliteit en service die aan de hoogste normen voldoen. Onze professionals staan altijd klaar om je te helpen bij al je tapijtreiniging en meubelreinigingsbehoeften. Wacht niet langer en neem contact op met Dr. Wash vandaag nog om de perfecte service te krijgen voor al je tapijtreiniging- en meubelreinigingsbehoeften in Volendam!

Op locatie

Dr. Wash komt naar je toe! Je kunt je tapijt of meubels gemakkelijk op locatie laten reinigen.

Offerte

Op aanvraag van offerte. Neem contact met ons op.

Chat met ons