Dr. WashMeubel reiniging

Dr. Wash uit Volendam biedt een unieke dienst aan voor het reinigen van meubels. Met deze service kun je al je bankstellen, stoelen, fauteuils, vloerkleden en tapijt grondig laten reinigen. Bij Dr. Wash staan we garant voor een professionele aanpak met resultaten die verbluffend zijn. Grondig en milieuvriendelijk!

Dr.Wash beoogt een zo grondig mogelijke reiniging van meubels. We gebruiken alleen milieuvriendelijke producten die niet schadelijk zijn voor mens- en dier. Onze ervaren professionals verwijderen met de juiste middelen, de meest hardnekkige vlekken uit jouw meubels en krijgen de oorspronkelijke kleur weer terug.

Geschikt voor elk type meubilair

Onze dienst is geschikt voor alle soorten meubels, van antiek tot modern en zelfs leder of stofbedekte stukken. Onze experts weten precies welke producten en technieken ze moeten gebruiken om de beste resultaten te bereiken, ongeacht het type of het materiaal waarvan het meubilair is gemaakt.

Ben je geïnteresseerd in onze diensten?

Het maken van een afspraak is simpel en snel. Neem contact op met ons via Whatsapp, mail, Instagram DM of bel ons op!  Het is handig als je ons gelijk een foto van de te reinigen meubels stuurt en je woonplaats. Zo weten wij wat ons te doen staat en waar we ongeveer moeten zijn. Wij komen zo snel mogelijk met een passende prijsopgave en dan plannen we een afspraak in!

Ontdek de voordelen van professionele meubelreiniging bij Dr. Wash uit Volendam

Ben je op zoek naar een professionele dienst voor het reinigen van bankstellen, stoelen, fauteuils, vloerkleden en tapijten? Kies dan voor Dr. Wash uit Volendam! Onze experts staan garant voor grondige reiniging met milieuvriendelijke producten en behandelmethodes die zorgvuldig zijn afgestemd op het type materiaal waarvan het meubilair is gemaakt. Neem contact met ons op om eenvoudig een afspraak te maken en ontdek wat wij allemaal voor je kunnen betekenen!

Op locatie

Dr. Wash komt naar je toe! Je kunt je meubels gemakkelijk op locatie laten reinigen bij je thuis of op kantoor. Druk op de whatsapp button om super snel contact op te nemen!

Snel een scherpe prijs:

Stuur een foto van de te reinigen meubels naar 0683339021 en krijg meteen een prijs!

Bankstellen

2-zits 79 euro
3-zits 99 euro
Per zitplek extra 10 euro

(Voor de exacte prijs is contact opnemen het handigst)

Eetkamerstoelen

Per stoel 17,50 euro
6 Stoelen 99 euro

Vloerkleed

Starttarief 30 euro
Per m2 7,50 euro

 

Chat met ons